Konkurs za dodelu sredstava izvoznicima

Bez autora
Aug 19 2011

U skladu sa Programom podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) raspisala je XII Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava pojedinačnim privrednim subjektima i udruženjima privrednih subjekata. Finansijska sredstva su obezbeđena Zakonom o budžetu Republike Srbije za 2011. godinu i u ovom krugu dodele sredstava iznose 39 miliona dinara. Prijava može biti podneta za jednu ili više aktivnosti. Informaciju o aktivnostima za koje se dodeljuju bespovratna finansijska sredstva i o uslovima za učešće u javnom pozivu možete naći u Programu podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede. Rok za podnošenje prijava je 19. septembar 2011. godine. Dokumentacija dostavljena nakon ovog roka neće se uzimati u obzir. Sva neophodna dokumentacija koja treba da se dostavi navedena je u Pravilniku o postupku, dodeli i refundaciji državne pomoći.

Konkurs za dodelu sredstava izvoznicimaU skladu sa Programom podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) raspisala je XII Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava pojedinačnim privrednim subjektima i udruženjima privrednih subjekata. 

Finansijska sredstva su obezbeđena Zakonom o budžetu Republike Srbije za 2011. godinu i u ovom krugu dodele sredstava iznose 39 miliona dinara. Prijava može biti podneta za jednu ili više aktivnosti.

Informaciju o aktivnostima za koje se dodeljuju bespovratna finansijska sredstva i o uslovima za učešće u javnom pozivu možete naći u Programu podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede.

Rok za podnošenje prijava je 19. septembar 2011. godine. Dokumentacija dostavljena nakon ovog roka neće se uzimati u obzir. Sva neophodna dokumentacija koja treba da se dostavi navedena je u Pravilniku o postupku, dodeli i refundaciji državne pomoći.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik